Localnicii din comuna Bustuchin, chemați la vaccinare

Localnicii din comuna gorjeană Bustuchin care vor să se imunizeze împotriva Covid-19 au acum posibilitatea să facă acest lucru chiar în comună. În baza unor liste întocmite de autoritățile locale, o echipă mobilă de vaccinare se va deplasa la Bustuchin pentru imunizarea populației.

Cetățenii din comună care nu au putut să se programeze pe platformă sau nu au avut cu ce să se deplaseze la un centru de vaccinare, dar își doresc să se imunizeze, au acum această posibilitate.

Asistentele comunitare au luat la pas toată localitatea și întocmesc liste cu cei care doresc să se vaccineze. ”Noi o să anunțăm toată populația comunei Bustuchin, care vrea să se vaccineze, că pot să facă acest lucru la caravana mobilă care va ajunge și la noi în localitate. Asistentele comunitare au început să meargă din casă în casă și întocmesc tabele cu doritorii. Noi nu putem obliga oamenii să se imunizeze, dar să sperăm că vor fi doritori, mai ales că oamenii sunt speriați de aceste vaccinuri, după ce văd pe la televizor deputați sau senatori care spun că vaccinul face rău. Eu le spun celor care vor să se vaccineze că au acum această oportunitate fără să mai facă programări sau să se ducă în alte localități din județ”, a declarat Ion Ciocea, primarul din Bustuchin.

Cei care optează pentru vaccinare la caravana mobilă trebuie să știe că imunizarea se va face cu doze Pfizer și Johnson & Johnson's.

Vizualizări: 1,388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: