Gorj: Cât de interesați sunt ambulanțierii de vaccinul anti-Covid

Angajații Serviciului de Ambulanță Gorj s-au imunizat împotriva Covid-19, într-un număr destul de îmbucurător. Astfel, peste 120 de salariați și-au făcut vaccinul, însă mai sunt și programați.

Șeful SAJ Gorj, Claudiu Constantinescu, spune că sunt angajați care au trecut prin infecția cu acest virus, fiind nevoiți să își amâne programările.

”Mare parte dintre angajați sunt vaccinați cu cea de-a doua doză. Sunt colegi care au luat în serios acest lucru și s-au înscris pentru imunizare. Sunt alții care au trecut prin boală și au temporizat vaccinarea. Din 197, peste 120 de salariați sunt vaccinați”, a spus Constantinescu, la Radio Infinit.

Unitatea medicală se confruntă în continuare cu o lipsă acută de medici, urmând a fi purtate discuții cu universitățile de medicină pentru a prelua rezidenți. ”Problemele nu sunt de așa natură încât să ne afecteze activitatea. Se referă la disponibilitatea noastră în teren, mai ales că solicitările au crescut destul de mult după scăderea cazurilor de Covid. Am scos la concurs posturi de medici și urmează să discutăm inclusiv la nivel de universitate, tocmai ca rezidenții să lucreze la noi”, a mai spus șeful SAJ Gorj.

Vizualizări: 904

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: