Lider de sindicat din CEO: După alegeri, vor avea sacii în căruță

Liderul de sindicat Cristian Lădaru, de la Cariera Roșia, spune că nu acest an e periculos pentru salariații Complexului Energetic Oltenia. De anul viitor, după ce vor trece toate alegerile, nu se va mai interesa prea multă lume de soarta companiei. 

Cristian Lădaru a declarat că, în acest an, nu vor fi probleme, dar de anul viitor, compania va avea o soartă grea. La fel și salariații. 

Politicienii și-ar putea lua mâna de pe companie deși acum se întrec să o salveze, după cum spun mulți dintre ei. „E an electoral. De la 1 ianuarie 2025, atunci vor fi probleme. Trec alegerile și societatea asta merge pe un trend descendent. Dacă nu produci, nu ai de unde să asiguri veniturile salariaților decât prin venituri concrete care trebuie reglementate anul acesta. După ce își vor vedea sacii în căruță politicienii, societatea va merge pe un trend descendent”, a declarat sindicalistul, la Radio Infinit.

Circa nouă mii de salariați mai numără CE Oltenia. În ultimii aproape patru ani, compania a pierdut peste trei mii de locuri de muncă.

Vizualizări: 3,596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: