Liberalii lucrează la programul pe sănătate. Dezbatere cu zeci de persoane din domeniul medical

Liberalii lucrează un program pentru Gorj și municipiul Târgu Jiu, iar joi au organizat o întâlnire la care au participat peste o sută de persoane din domeniul medical, primari și simpatizanți ai partidului, alături de care au fost primele discuții legate de nevoile comunității din punctul de vedere al sănătății.


Sunt probleme serioase în domeniul sanitar în Gorj. Sunt tot mai puțini medici interesați să practice meserie în spitalele din Gorj.

Sănătatea este prioritară în strategia liberalilor pentru județ.

Președintele PNL Târgu Jiu, Iulian Popescu, spune că planul de dezvoltare locală ar trebui să cuprindă cel puțin trei piloni: metode de a păstra oamenii în Gorj, sănătatea și activitățile speciale și culturale. ”Ca să adaptăm o strategie, un plan de dezvoltare, un program la care lucrăm pentru Gorj și municipiul Târgu Jiu trebuie să evaluăm capacitatea noastră, a comunității în general, de a ține oamenii aproape, însă trebuie să luăm în calcul cel puțin trei piloni. primul este al siguranței locului de muncă, prosperitatea și încrederea că vom avea un salariu mai mare sau o să ne pună valoare mai bine competențele și pregătirea. Al doilea aspect foarte important: sănătatea și serviciile sociale pentu comunitatea noastră. Al treilea este al activității sociale și de recreere”.


Au fost prezente circa 120 de persoane, a spus senatorul Ion Iordache: 

“Peste 120 de medici si asistente medicale din tot județul s-au alăturat echipei noastre si vor lucra împreună la Programul Liberal pentru sănătate”.

Au luat cuvântul și medici, care sunt entuziasmați că pot contribui cu idei la îmbunătățirea sistemului sanitar din județ. 

Vizualizări: 1,453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: