Laborator inteligent pentru procesarea fructelor și legumelor, la UCB

Universitatea Constantin Brâncuși, din Târgu Jiu, cumpără utilaje de prelucrare ca să doteze un laborator inteligent. Acesta va fi folosit pentru procesarea fructelor, legumelor sau plantelor medicinale.

 

Investiția depășește 700 de mii de lei. Banii sunt alocați prin PNRR ,,Dezvoltarea infrastructurii digitale a UCB în vederea pregătirii pentru meseriile viitorului”.

 

“Bunurile ce urmează a fi achiziţionate sunt 4 linii tehnologice cu componentele lor descrise în Caietul de sarcini și Formularele cu caracteristicile tehnice specifice acestora atașate acestei documentații: 1.Linie tehnologică de dozare pudre, produse granulare, fructe și legume uscate, plante aromatice și medicinale 2.Linie automată de obținere și îmbuteliere sucuri din fructe și legume 3.Linie deshidratare fructe și legume 4.Linie tehnologică de obținere băuturi distilate și uleiuri eterice +Licențe: software tehnologic inclus+Servicii: instalare echipamente, instruire personal pentru utilizare echipamente tehnologice specifice incluse”, transmite universitatea.

Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: