De ce nu crede medicul Niculescu într-un nou spital la Târgu Jiu

Unul dintre cei mai apreciați medici ai spitalului din Târgu Jiu, ortopedul Bogdan Niculescu, nu crede în promisiunea politicienilor privind construirea unui nou spital în județ. Asta chiar dacă el însuși s-a implicat în politică, sperând să poată face ceva bun.

“Eu nu sunt de mult timp în Gorj, sunt din 2010, dar nu am văzut vreo evoluție fantastică, să mă pot gândi că s-ar putea face așa ceva. Chiar și lucrurile majore pe care le-am făcut, le-am făcut cu sponsorizări”, a spus medicul Niculescu.

Acesta nu își explică de ce nu sunt accesate fondurile europene pentru construirea spitalelor. “De 30 de ani nu s-a construit nimic”, a mai spus medicul la Radio Infinit.

Ultimul proiect legat de un spital nou a fost anunțat, luna trecută, de deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj, care vorbea despre o investiție de peste 150 de milioane de euro pentru o clădire cu 9 etaje și heliport, care să fie ridicată pe strada Progresului.  

Niculescu a mai spus că nu înțelege de ce nu a fost realizat, până acum, balizajul la heliportul din Târgu-Jiu, astfel încât pacienții să poată fi preluați de elicopter și pe timpul nopții. “L-am promis și eu în emisiuni electorale, au trecut aproape patru ani și nu am reușit să punem un balizaj”, a mai spus Bogdan Niculescu la Infinit FM.

Bogdan Niculescu este și consilier județean din partea Partidului Social-Democrat, dar a afirmat că nu mai ia în calcul o nouă candidatură, în 2024.

Vizualizări: 1,720

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: