Gorj: Teren de fotbal împrejmuit cu gard electric

Un teren de fotbal din comuna gorjeană Aninoasa este împrejmuit cu gard electric, pentru a ține la distanță animalele care erau lăsate libere să pască aici. În aceeași comună, un alt teren de fotbal a fost arat de proprietari.

Terenul de fotbal din satul Bobaia este în patrimoniul autorităților locale, dar, lăsat de izbeliște, acesta s-a transformat în izlaz comunal.

Până va fi reamenajat, s-a decis împrejmuirea cu gard electric. ”Terenul de sport de la Bobaia va intra în reabilitare. O să încercăm în viitor să-l amenajăm, pentru că acolo sunt multe animale și erau lăsate aici să pască iarba. Din ce știu eu terenul a fost delimitat cu gard electric ca să nu mai intre animalele, pentru că în zonă este un număr mare”, a spus primarul Ilie Petroi.

Primarul susține că la Bobaia este un teren de fotbal în toată regula și, chiar dacă localitatea nu mai are echipă, va încerca să facă rost de bani pentru reamenajare. ”Aici este un teren de fotbal în toată regula. Ca să ajungem să-l folosim în meciuri oficiale trebuie să-l împrejmuim și mai avem de făcut câteva lucruri de amănunt. E un teren de dimensiuni standard, unde oricine poate juca fotbal. Avem ceva bănuți la buget, am făcut și un referat de necesitate ca să-l facem. Noi în comună nu mai avem echipă de fotbal, că s-a desființat din pandemie, dar avem o echipă privată și vrem să joace în Aninoasa”, a mai adăugat primarul din Aninoasa.

Tot la Aninoasa, înainte de Paște, terenul de fotbal din satul Groșerea a fost arat, pentru că era în proprietate privată. ”Terenul de fotbal de la Groșerea era privat, iar proprietarii erau blestemați, jigniți frecvent și deranjați de anumiți cetățeni. Fiind teren privat, oamenii au decis ce vor să facă. Este o pierdere pentru localitate, dar noi ca și autoritate locală nu avem ce face”, a precizat primarul Ilie Petroi.

Vizualizări: 912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: