Începe distribuirea pachetelor de la UE pentru persoanele cu handicap

Distribuirea pachetelor de la UE, pentru persoanele cu handicap, va începe pe data de 22 mai. Pachetele vor fi oferite în limita stocului disponibil, pe principiul primul venit, primul servit.

 

”Pe data de 22 mai, începe redistribuirea pachetelor venite de la UE, ultimei categorii de persoane, cele cu dizabilități. Pachetele se oferă în limita stocului disponibil, pe principiul primul venit, primul servit. Încă nu am terminat distribuirea pe primele două liste și în momentul în care expiră termenul de distribuție a acestor două categorii de persoane, cu stocul existent la data respectivă, intrăm la cea de-a treia categorie, persoanele cu handicap. De regulă, rămân aproximativ 650 de pachete”, a transmis pentru ziarul Pandurul Elena Crețan, director adjunct în cadrul Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu.

Numărul persoanelor cu handicap este mult mai mare față de pachetele rămase disponibile: ”Avem în jur de 3.000 de persoane cu handicap. Suntem la a șasea tranșă, la fiecare tranșă a fost aplicat același criteriu, așa ne permite și actul normativ. Alte variante prin care să venim în sprijinul dumnealor nu am reușit să identificăm”, a adaugat Elena Crețan.

Cel mai probabil, pe data de 22 mai se vor forma, din nou, cozi interminabile la centrul de distribuire.

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: