Job-uri pentru electricieni și instalatori

Agenția de Șomaj organizează, vineri, o bursă a locurilor de muncă. Vizează în special meserii din domeniul construcțiilor. Gorjenii care își caută de lucru în acest domeniu sunt așteptați să vadă ofertele firmelor din județ. 

Evenimentul are loc vineri, la sediul AJOFM Gorj. "În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor în căutarea unui loc de muncă, AJOFM Gorj va organiza vineri, 18 octombrie 2024, începând cu ora 11.00, la sediul instituției noastre din Târgu-Jiu, str Lt Col D Petrescu, nr 1, o mini bursa a locurilor de muncă  pentru meserii din domeniul construcțiilor.

Se oferă locuri de muncă în următoarele meserii: electrician, instalator sanitar, instalator termice, dulgher, fierar betonist, muncitor necalificat. Angajatorul mai oferă locuri de muncă ca și operator introducere, validare și prelucrare date, precum și referent date.
Persoanele interesate sunt invitate să participe la această mini bursă a locurilor de muncă", a anunțat AJOFM Gorj.

Deși firmele promit salarii atractive, specialiștii sunt greu de găsit. Cei care știu meserie preferă job-uri în afara țării, unde salariile sunt mult mai mari.

Ultimele statistici arată că, la nivelul județului Gorj, sunt circa patru mii de oameni în căutarea unui loc de muncă. Numărul real al șomerilor însă e mult mai mare pentru că nu toți sunt în evidențele AJOFM ca fiind în căutarea unui job.

Vizualizări: 398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: