Jador cântă la Rovinari

Primăria și Consiliul Local Rovinari, în parteneriat cu S.C. PROMEDIARECORD SRL, organizează între 18 și 20 octombrie 2024 Festivalul „Toamnă, natură și culoare - Rovinari 2024”. 


Evenimentul se va desfășura pe parcursul a trei zile și promite o serie de spectacole și activități variate, adresate tuturor categoriilor de vârstă și gusturi. Festivalul va avea loc în zona Casei de Cultură din Rovinari, pe platoul Casei de Cultură, de-a lungul Bulevardului Minerilor și pe strada Jiului.


Pe parcursul manifestării, locuitorii și vizitatorii se vor putea bucura de spectacole de muzică populară, de petrecere, muzică ușoară, folk și pop-rock, dar și de dansuri populare.

Programul spectacolelor se va desfășura zilnic între orele 18:00 și 23:00, fiecare zi aducând pe scenă stiluri muzicale diferite pentru a satisface toate preferințele. De asemenea, în cadrul evenimentului vor fi amplasate standuri cu produse tradiționale, terase unde participanții se vor putea relaxa, un parc de distracții și zone de agrement pentru cei mici și mari.


Un aspect important al organizării acestui festival este faptul că toate cheltuielile legate de scena, sonorizarea, iluminatul și plata artiștilor vor fi suportate de partenerul S.C. PROMEDIARECORD SRL. Primăria Rovinari va pune la dispoziție gratuit locația, iar costurile pentru utilități vor fi acoperite tot de către partenerul organizator. Astfel, bugetul local nu va fi afectat de organizarea evenimentului, oferind comunității o ocazie de distracție și socializare fără nicio cheltuială din fondurile publice.

Primăria Rovinari îi invită pe toți cetățenii să participe în număr cât mai mare la acest eveniment, asigurându-i că vor avea parte de un weekend plin de activități culturale și recreative, într-o atmosferă plină de culoare și voie bună.

Printre invitații speciali se numără: Jador, Karmen, Amna, Adda și YNY SEBI.

Galerie foto


Vizualizări: 356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: