Iordache o caută cu lumânarea. Pardon, cu bricheta!

Câtă minte să ai să simți miros de gaz și să aprinzi bricheta? Nu vorbim de copii de 4 ani, curioși să descopere lumea, ci de candidații PNL Gorj la alegerile parlamentare, Ion Iordache și Iulian Popescu.

Cei doi au mers într-o pădure din Ciuperceni, au găsit ceea ce ei numesc “o sondă” și au asistat cum consilierul de presă al partidului, Iani Gârbaciu, aprinde bricheta. Pentru ca tabloul să fie complet, precizăm că la locul faptei i-a condus noul primar al localității, Claudiu Matei Dragotă.

Cei patru s-au lăsat filmați și au postat secvența pe paginile de socializare, deși scena este cât se poate de penibilă. Este adevărat că penibilul face audiență, dar parcă ar trebui totuși să existe niște limite.

Dar, dacă tot le-a plăcut să semnalizeze prostia pe care au făcut-o, poate nu ar strica să se sesizeze autoritățile statului. Că nu poate fi normal să mergi noaptea prin pădure și să faci focul “la gura sondei”.

Nu de alta, dar ne trezim mâine - poimâine că piesa pusă în scenă de Iordache devine provocare pe Tik-Tok și nu ne mai ținem la tineri dezorientați, care cred că valoarea stă în numărul de like-uri, făcând gesturi similare.

Pentru cine nu a văzut secvența, cei patru oameni politici (!!!) stăteau aplecați în jurul unei instalații ruginite prin care sunt evacuate gaze, unul dintre ei a aprins bricheta, instant s-a format o flacără de doi metri, care probabil le-a pârlit spâncenele. Dar, au fost 300 de like-uri în zece ore, probabil a meritat.

Vizualizări: 4,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: