Ion Iordache, reclamat la ANRE

Inspectoratul de Poliție Județean Gorj a venit cu precizări, după ce în spațiul public au apărut imagini cu patru lideri ai PNL Gorj, care pun foc la o gură de evacuare a gazelor.

"Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul online, în care 4 bărbați se află în jurul unei vane de transport a gazelor naturale, iar unul din ei dă foc gazului care ar ieși din vană, I.P.J. Gorj a informat Agenția Națională de Reglementare în domeniul Energiei pentru a dispune măsuri legale conform Legii nr. 123 din 2012 privind energia electrică și gazele naturale", a transmis IPJ Gorj.

Cei patru sunt senatorul Ion Iordache și colegii lui din PNL Gorj: Iulian Popescu, Iani Gârbaciu și Claudiu Matei Dragotă, acesta din urmă fiind primarul din Ciuperceni.

Iordache a explicat că a vrut doar să atragă atenția asupra unei probleme. "Subliniem că locuitorii comunei Ciuperceni nu au alimentare cu gaze, deși au resursele atât de aproape! Intenția noastră a fost să atragem atenția publicului asupra irosirii unor resurse importante și să arătăm gorjenilor că ar trebui să valorificăm altfel bogățiile județului nostru".

Așteptăm un punct de vedere și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Vizualizări: 2,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: