Ion Iordache, despre deciziile din CEO: Cât tupeu şi câtă nesimţire

Senatorul Ion Iordache transmite că va fi analizată, în cadrul partidului PNL, activitatea lui Cosmin Trufelea și Constantin Popescu, în ceea ce priveşte ultimele decizii luate în CEO. Cei doi reprezentanţi ai directoratului ar putea rămâne fără sprijin politic.

Iordache s-a arătat nemulţumit de prelungirea mandadului în ceea ce îl priveşte pe  Constantin Bălășoiu, șef al Direcției Strategii și Dezvoltare, deși fostul manager al CEO are vârsta de pensionare, de 65 de ani. Compania se confrunta cu o perioadă dificilă, în contextul în care există probleme mari cu bugetul salarial: "Se continuă cu cheltuirea banilor ineficient. Cei care conduc acum compania am văzut că au aprobat prelungirea contractelor de muncă unor oameni care au dreptul la pensie, în perioadă în care ştim că societatea are problemă cu bugetul fondului de salarii. Este o problemă şi voi seszia inclusiv ministrului şi toţi factorii care au posibilitatea de a lua o decizie. Nu se mai poate să facă astfel de cheltuieli nejustificat. Compania este în mare dificultate. Trebuie să înţeleagă că nu se mai poate aşa ceva. Sper ca sindicaliştii să ia atitudine şi să nu permită aşa ceva. Fără niciun fel de discuţie, nu trebuia să îi mai fie prelungit contractul lui Constantin Balaşoiu. Nici lui şi nici altcuiva. Este incredibil cât tupeu şi câtă nesimţire pot să aibă aceşti oameni în nişte momente dificile pentru companie", a spus Ion Iordache pentru Radio Infinit.

PNL Gorj i-a susţinut în directoratul Complexului Energetic Oltenia pe Cosmin Trufelea și Constantin Popescu. Activitatea celor doi urmează să fie analizată în BPJ: „Vom avea o analiză în Biroul Politic Judeţean legat de poziţionarea pe care o au dumnealor în directorat şi în conducerea companiei şi vom lua o decizie legată de susţinere sau nu. Nu putem să îi retragem noi din directorat, nu i-am pus noi. Este vorba despre susţinere politică. Putem să fim asociaţi cu dumnealor sau nu, în funcţie de ce au făcut. Eu nu am discutat cu dumnealor, nici nu îmi doresc să am o discuţie privată. Vreau ca discuţia să fie în echipa politică şi vreau să ştim care a fost poziţionarea dumnealor în luarea deciziilor din ultima perioadă. Partidul Naţional Liberal, filiala Gorj sprijină compania şi nu tolerăm cheltuirea banilor din companie, decât în folosul companiei", a spus senatorul.

Vizualizări: 4,363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: