Ion Iliescu, sub supravegherea unui medic din Gorj

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, pare să aibă probleme de sănătate specifice vârstei. Acesta are aproape 94 de ani și suferă de o serie de afecțiuni. Fostul lider politic a fost recent vizitat la domiciliu de cunoscutul medic gorjean Mircea Beuran. De altfel, profesorul Beuran este medicul care a supravegheat starea de sănătate a lui Iliescu, ani la rând. 

Reporterii MediaFlux l-au surprins pe gorjeanul Mircea Beuran, deputat și fost ministru al Sănătății, în vizită la pacientul Ion Iliescu, la vila de protocol din Primăverii, unde acesta domiciliază. Medicul a adus o pungă cu recipiente, probabil pentru recoltarea unor probe fiziologice.

Fostul președinte este cunoscut și ca fiind suferind de cardiopatie ischemică şi, de ani buni, trăieşte și fără vezică biliară. Medicii spun că în ultimii ani ar suferi și de pancardită memoragică, dar că totul este sub control.

Surse MediaFlux au declarat că fostul președinte este complet lucid, dar se deplasează dificil, cu ajutorul unui cadru metalic. Acesta ar fi, se pare, motivul pentru care Ion Iliescu nu a putut ajunge la audierile în Dosarul Revoluției, în care este acuzat de ”săvârşirea infracţiunilor contra umanităţii”. El a dat acasă declarațiile în fața procurorului.

Sursa: mediaflux.ro

Vizualizări: 3,794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: