Investiții în școlile din Rovinari

Cu ocazia începerii anului școlar 2024-2025, Primăria Rovinari a anunțat o serie de investiții importante menite să sprijine dezvoltarea infrastructurii școlare.

Printre principalele proiecte finanțate se numără:

Lucrări de reparații la bazele sportive ale Școlilor Gimnaziale Nr.1, Nr.3 și la Liceul „Gheorghe Tătărescu” din Rovinari, în valoare de 273.531,67 lei, finanțate din bugetul local.


Reparații ale acoperișului și modernizări interioare la Școala Gimnazială Nr.3, cu o valoare de 787.722,98 lei, acoperite tot din fonduri locale.


Implementarea Programului Național „Masa Sănătoasă” la Școala Gimnazială Nr.3, cu un buget de 134.000 lei, provenit din fonduri guvernamentale.


Creșterea eficienței energetice și reabilitarea Școlii Gimnaziale Nr.1, un proiect finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) în valoare de aproximativ 18.000.000 lei.


Dotarea tuturor unităților de învățământ, inclusiv a celor preșcolare, cu mobilier, echipamente de specialitate și echipamente digitale, finanțată prin fonduri europene în valoare de 3.680.600,95 lei.


Modernizarea și reabilitarea termică a clădirii liceului și internatului din Rovinari, proiect aflat în faza de proiectare.


”Fie ca acest an să fie unul al progresului și al împlinrilor. Vă asigurăm de tot sprijinul nostru în crearea unui mediu educational propice dezvoltării tuturor elevilor și sigur pentru profesori și elevi deopotrivă”, transmit reprezentanții primăriei.

Vizualizări: 413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: