Redacția Pandurul angajează! Trimite CV-ul tău însoțit de răspunsul la întrebarea: De ce ai vrea să lucrezi la Pandurul? la [email protected] până la data de 15 ianuarie 2025.

Căutăm jurnaliști entuziaști, cu dorința de a face diferența. Experiența este un plus, dar dacă ai talent, ne dorim să te cunoaștem chiar dacă ești la început de drum! Vrem să ai abilități excelente de scriere și documentare, ar ajuta să ai capacitatea ori deschiderea de a lucra sub presiunea termenelor limită. Noi îți oferim un mediu de lucru prietenos și creativ, unde ideile tale vor fi valorizate, șansa de a crește profesional, prin acces la traininguri și mentorat de la cei mai buni din domeniu, posibilitatea de a lucra la materiale care au impact real în comunitatea din Târgu Jiu și nu numai și un pachet salarial atractiv, adaptat pe experiența și performanța ta.

 

(închide)

Investiții făcute degeaba în mai multe localități din Gorj 

Guvernul României a finanțat investiții în mai multe comune din Gorj, care stau acum cu lacătul pe ele. Autoritățile locale au accesat proiecte doar de dragul de a bifa o investiție în plus pe pliantul de campanie la capitolul realizări.

De exemplu, în comuna Săcelu a fost realizată o sală de sport care nu a fost folosită niciodată, pentru că nu îndeplinește nici condițiile de funcționare, dar este și departe de școală, asta în timp ce elevii fac orele de sport în curte sau în clase.

"Sala de sport este tot nefuncțională. Nu a funcționat niciodată. A generat doar niște cheltuieli de la bugetul de stat și câteva plângeri penale care nu au avut nicio finalitate. Este a nimănui în momentul de față. Nu a fost folosită pentru că nu a fost racordată la utilități, nu are căldură și acum a început să se deterioreze de la un an la altul", a declarat primarul comunei Săcelu, Gheorghe Dumitrelea. 

Și în comuna Alimpești avem un model de aruncat banii pe investiții care nu își au justificarea. Aici s-a făcut un centru de informare turistică, deși în localitate nu ajung turiști.

"Centrul de Informare Turistică a fost realizat de primarul de la acea vreme. Este făcut în 2011, pentru că Guvernul dădea atunci bani pentru acest gen de investiții, dar la noi în comună nu vin turiști. Nu au ce vizita. Pentru că dispensarul din comună este foarte degradat, aici își desfășoară activitatea medicii de familie, dar avem în plan schimbarea destinației acestei clădiri. Este păcat să stea închisă, pentru că este o clădire foarte frumoasă, spațioasă. Aici a fost o școală care era într-o avansată stare de degradare și au obținut fonduri pentru acest centru, dar comuna nu este una turistică. Clar o să îi schimb destinația", a spus primarul din Alimpești, Dan Floarea.

În comuna Albeni o școală nouă, unde nu a sunat niciodată clopoțelul, a fost transformată în depozit. Actuala conducere a primăriei vrea să o transforme în centru multifuncțional.

"Este vorba de școala din Câmpu-Mare din satul de sinistrați, care a fost realizată cu bani de la Guvern în anul 2008. Nu a fost niciodată folosită. Clasele de jos au fost folosite ca spații de depozitare de vechea conducere a primăriei. Au adus aici tot ce nu a mai trebuit prin școlă. Eu am făcut o adresă către Ministerul Educației să preiau această școală și să-i schimb destinația. Vreau să fac aici un centru multifuncțional pentru vârstnici și pentru persoanele vulnerabile. Eu am mai fost pe la școală, am mai deschis ca să aerisesc", a spus primarul din Albeni, Marius Țîrcomnicu.

Un Centru de Informare Turistică stă de câțiva ani buni cu lacătul pe el și în comuna Stănești, deși zona are potențial turistic. Autoritățile locale de aici declarau la un moment dat că lipsa personalului ține închisă această investiție.

Vizualizări: 5,509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: