Investește 200.000 de euro în proiectul de afaceri al unei familii din Gorj

Cristina Bâtlan, una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România a decis în cadrul emisiunii "Imperiul Leilor" să investească 200.000 de euro în afacerea propusă de un antreprenor din comuna Plopșoru difuzată de Pro TV. Fondatoare brand-ului de genți și încălțăminte "Musette" a cerut la schimb pe 30% din afacere deși antreprenorul gorjean a fost dispus sa ofere 40 %.

Gigi și Simo au impresionat afaceriștii din " Imperiul Leilor" cu poveste de viață dar și cum am muncit de la 18 ani în străinătate și au pus ban pe ban fără să știe de este aceea o vacanță ca să poate dezvolta o afacere în România, mai exact la ei acasă în comuna Plopșoru.

Cei doi dețin un peco, un magazin, un restaurant în care au implementata brand-ul Praz Vegas, pizza oltenească iar acum vor să se extindă.

Au cerut 200.000 de euro pentru realizarea unui PecoEco și a unei ferme bio care să poată furniza materie primă pentru restaurant.

Patru dintre lei i-au făcut o oferă comună și i-au oferit ce a cerut, adică 200.000 de euro în schimbul a 40% din afacere în timp ce Cristina Bâtlan a făcut o contra ofertă. Le-a dat cei 200.000 de euro iar la schimb a cerut numai 30 % din afacerea gorjenilor.

Gigi și Simo au decis să meargă mai departe și sa facă afaceri cu Cristina Bâtlan. Prefectul de Gorj Iulian Popescu a felicitat public antreprenorii de la Plopșoru. "Bravo Gigi și Simo! Avem nevoie de cât mai mulți întreprinzători, avem nevoie de curaj și asumare, sunteți un exemplu minunat pentru noi.Vă doresc mult succes!"

Vizualizări: 2,206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: