Un antreprenor dintr-o comună gorjeană a participat la ”Imperiul Leilor”. Pentru ce a cerut bani!

Un antreprenor din satul Olari, al comunei Plopșoru din Gorj, a participat la ”Imperiul Leilor” difuzată în această seară la Pro Tv. Gigi și Simo cuplul care a adus pentru prima dată ”Praz Vegas” în Gorj vor acum să obțină finanțare pentru un PecoEco. Rămâne de văzut dacă gorjeni vor convinge Leii să-i susțină financiar în dezvoltarea afacerii.

Simo și Gigi din comuna Plopșoru au adus la începutul acestui an, ”Praz Vegas” în Gorj. Mai exact, cei doi ajutați de câștigătorul ”Master Chef ”2014, Ciprian Ogarca au adus de la Dolj, pizza oltenească. Vorbim de un fel nou de pizza tradițională creată de Ciprian Ogarca, pe bază de praz, varză murată, cârnăciori oltenești, dar și cu fasole și mici.

Afacerea celor doi gorjeni a început în 2014 cu banii câștigați timp ce 15 ani în Italia. Au pornit cu un mic peco, apoi s-au extins treptat cu un teren de sport sintetic, o spălătorie, un magazin mixt și de anul acesta cu restaurantul ” Praz Vegas” Olari și Târgu-Jiu.

Pentru că vor mai mult, cei doi soți au venit cu o nouă idee de afacere pentru care ar avea nevoie de sprijin financiar să o poată dezvolta. ” Noi dacă suntem în domeniul acesta al afacerilor ne uităm de mult la emisiune pentru că este interesantă. Mai mult decât atât și partenerul nostru de afacere Ciprian Ogarca a fost la emisiune și a reușit. Noi ne-am gândit să venim în fața Leilor cu propuneri eco. Ne dorim o benzinărie Eco, mai ales că noi am început afacerile cu o benzinărie. Ne-am mai gândit la o grădină și la o fermă Bio, iar produsele de aici să le folosim în restaurantul nostru, să oferim clienților o mâncare Bio.”,a povestit Ștefan Petre Șoșoi, zis, Gigi.”

Și Ciprian Ogarca, fondatorul ”Praz Vegas” este alături de gorjeni. ”Gladiatorii Gigi&Simo intră în arenă la Imperiul Leilor. Marți 19 septembrie la 21:30 la ProTv. Partenerii mei PrazVegas Olari și Târgu-Jiu Gigi și Simo Șoșoi cu Dumnezeu înainte care visul vostru, PecoEco primul peco 100% Românesc și Eco! Vă susțin din toată inima și mă bucur că am asociați și prieteni atât de serioși și curajoși ca voi.”, le transmite Ciprian Ogarca, fondatorul Praz Vegas care i-a și însoțit la emisiune pe cei doi gorjeni.

Rămâne de văzut dacă gorjenii reușesc să-i convingă pe afaceriștii de la ”Imperiul Leilor” să li se alăture financiar în noul proiect. De precizat este faptul că în sezonul trecut, un alt antreprenor gorjean a reușit să obțină finanțare în emisiune difuzată de Pro Tv, pentru a-și dezvolta afacerea cu peleți.

Galerie foto


Vizualizări: 6,172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: