Emoționant! Ce spune polițistul care l-a găsit pe băiețelul dispărut de acasă!

Mărturii emoționante ale polițistului gorjean care l-a găsit pe copilul dispărut de acasă. Omul legii a afirmat că întâmplarea a fost una pe care nu o va uita niciodată. Împreună cu alți colegi, din toate structurile, Ionuț Mocîrcioiu a participat la o acțiune de căutare a unui băiețel de doar 7 ani. Evenimentul, care a avut loc în localitatea Bengești Ciocadia, a fost cu final fericit! După mai bine de trei ore de căutări, micuțul, care suferă de sindromul Down, a fost găsit.

Băiețelul a fost de nedezlipit din brațele salvatorului său. Urma unei mânuțe a rămas pe uniforma omului legii după ce micuțul a fost dat părinților.

„M-a pupat! În momentul în care l-am luat în brațe s-a lipit de mine și s-a agățat cu mânuțele strâns în jurul gâtului. În acea clipă, tot ce am simțit a fost disperarea acestui copil de a fi pierdut pentru totdeauna! Asta mi-au transmis mânuțele care m-au îmbrățișat cu atâta putere”, este mărturia emoționantă a polițistului Ionuț Mocîrcioiu.

Acțiunea de căutare a fost una care i-a marcat emoțional pe toți cei care au participat la căutări. Polițistul gorjean a afirmat că îmbrățișarea primită de la Robert, imediat ce a fost găsit, este cea mai mare recompensă a muncii lui.

“Sunt recunoscător că am putut să ajut, pentru că am fost la locul potrivit, în momentul potrivit, acolo unde a fost nevoie de ajutorul meu. În același timp, mă simt norocos că am primit cea mai emoționantă recompensă, o îmbrățișare care a lăsat urme pe uniforma și în sufletul meu!”, a mai afirmat Ionuț Mocîrcioiu.

Robert Drăghici, un băiețel de doar șapte ani, care suferă de sindromul Down s-a rătăcit ieri după-amiază. Când au văzut că nu-l mai găsesc, părinții au alertat Poliția. În scurt timp, polițiști, jandarmi, pompieri, salvamontiști și localnici au început căutările. Băiețelul a fost găsit după mai bine de trei ore, înainte de lăsarea întunericului, pe marginea unui pârâu, într-o zona cu vegetație deasă, dezorientat, confuz și disperat.

Povestea acțiunii de salvare a fost postată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării și Internelor, cu felicitările de rigoare, și a atrast sute de comentarii din partea internauților.

Galerie foto


Vizualizări: 2,456

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: