Incendiu la o cabană din Călimănești

Pompierii din Vâlcea au intervenit, miercuri, în Călimănești, unde a luat foc o cabană. Incendiul a fost stins după aproape o oră. Din primele informații, în apropiere, cineva a dat foc unor resturi vegetale, iar flăcările n-au mai putut fi controlate, s-au extins si au ajuns clădire. 

"Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați, miercuri, pentru stingerea unui incendiu declanșat în localitatea Calimanesti, sat Jiblea, la o cabana. La fața locului au fost trimise două echipaje de stingere (unul de pompieri militari și încă un echipaj al SVSU Calimanesti). Până la stingerea incendiului, au ars : o magazie de 60 mp din lemn, un foisor de 20 mp din lemn, ambele cu invelitoare din tigla. După aproximativ o ora de la sosirea pompierilor, incendiul a fost stins.

Cercetările preliminare efectuate la locul interventiei arata ca flăcările s-ar fi declanșat în urma folosirii focului pentru arderea resturilor vegetale din gospodărie, acesta propagandu-se la anexe", transmite ISU Vâlea.

Galerie foto




Vizualizări: 553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: