În Gorj: Preferință crescută pentru produsele naturale

Sezonul rece e pe sfârșite, iar comercianții gorjeni încep să revină pe piață. În această perioadă, la mare căutare sunt ouăle proaspete de găină și brânza.

Vânzatorii spun că există cerere, oamenii preferând să cumpere produse naturale: ”Avem cumpărători. Oul este un aliment de bază. În perioada aceasta s-au tot cerut. Clienții fideli cumpără câte un carton. Dam oul cu 1 leu, dar eu cred că merită. Găinile sunt crescute cu furaje naturale, nu cu alte chimicale”.

”Cam asta se cumpără acum, ouă și brânză. S-au săturat oamenii și de carne. Avem clienți, de ce să spun că nu. La magazine, cartonul cu 10 ouă este 7-8 lei, dar nu se compară”, spune un alt vânzător.

Gorjenii spun că preferă să cumpere unele alimente din piață, tocmai din dorința de a se bucura și de alimente bio: ”Am încredere în ce cumpăr de pe piață. Așa mă duc la supermarket și scrie ”bio” la unele produse, dar pot eu să știu ce înseamnă acest ”bio”? Avem acasa copii mici. Noi stăm la bloc, nu avem unde să mergem la țară. Prefer să le iau ceva, zic eu, mai sănătos”, transmite un târgujian.

Vizualizări: 951

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: