Gorjenii de la CSM Târgu Jiu, după medalii la Costinești!

Finala Campionatului Naţional de Lupte pe Plajă U17, U20 și Seniori, Costineşti, are loc în perioada 31 august - 3septembrie. CSM Târgu Jiu va avea doi sportivi în competiția de la malul mării. 

După câteva săptămâni de antrenamente intense, luptătorii de la CSM Târgu Jiu au plecat spre Costinești pentru Finala Campionatului Național Individual de Lupte pe Plajă rezervate categoriilor de vârstă U17, U20 și seniori. 

Competiția, organizată pe plaja de la Obelisc, se va desfășura în perioada 31 august-3 septembrie 2023. CSM Târgu Jiu va fi reprezentat de Octavian Mitoi, la două categorii de vârstă, juniori și cadeți, și Eduard Popescu, la seniori, a informat csmtargujiu.ro. 

Antrenorul luptătorilor de la CSM Târgu Jiu, Mădălin Gorjanu speră într-o evoluție cât mai bună a sportivilor clubului și chiar la o clasare pe podium.

”Se anunță o competiție extrem de puternică și prin prisma faptului că este și criteriu de selecție pentru Campionatul Mondial. Sper într-o evoluție cât mai bună a sportivilor noștri și chiar la o clasare pe podium”, a declarat înainte de plecarea spre Costinești, antrenorul Mădălin Gorjanu, coordonatorul secției de lupte a CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: