Handbalistele de la CSM Târgu Jiu debutează miercuri în noul sezon

Miercuri se dă startul în Liga Florilor iar handbalistele de la CSM Târgu Jiu se pregătesc de debutul în noua ediţie de campionat. Este cea de-a doua participare din istoria clubului gorjean pe prima scenă a handbalului românesc. 

În runda inaugurală, handbalistele pregătite de Liviu Andrieș și Andrei Enache vor evolua în deplasare, pe terenul echipei Gloria Bistrița, după cum anunță site-ul oficial al clubului. 

Disputa va avea loc miercuri, 30 august, de la ora 18.00. 

”La Bistrița, mergem să jucăm împotriva unei echipe foarte puternice a campionatului. Orice joc are istoria lui, orice joc are importanța lui. Nu avem nimic de pierdut”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș, la conferința de presă premergătoare partidei de la Bistrița.

Imediat după revenirea de la Pitești, acolo unde a jucat în Final 4-ul Supercupei României, echipa noastră a revenit la antrenamente, pentru că debutul în noua ediție de campionat este extrem de aproape. Chiar înaintea ședinței de pregătire de la începutul săptămânii, gruparea gorjeană a susținut și conferinţa de presă premergătoare disputei cu Gloria Bistrița. Au fost la conferința de presă Liviu Andrieș, antrenorul principal al CSM Târgu Jiu, şi jucătoarea Sabine Klimek. După cele două meciuri pierdute în Supercupa României, antrenorul Liviu Andrieș speră ca fetele sale să se mobilizeze pentru meciul cu Bistrița.

Vizualizări: 322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: