A intrat pe lista neagră a lui Reghecampf după eşecul cu Farul!

Laurențiu Reghecampf a fost dezamăgit de unul dintre elevii lui în meciul pierdut de Universitatea Craiova cu Farul, 0-2. Primul nume care e pe lista neagră a lui Laurențiu Reghecampf după eşecul dureros din meciul cu Farul este cel al lui Laurențiu Popescu.

Universitatea Craiova a pierdut cu 2-0 în deplasarea cu Farul, iar Laurențiu Reghecampf l-a criticat pe unul dintre elevii săi. Antrenorul nu s-a ferit să spună în fața jurnaliștilor că portarul Laurențiu Popescu ar fi putut să facă mai multe la al doilea gol înscris de Louis Munteanu, din lovitură liberă. Din acest motiv,  este posibil ca formația din Bănie să încerce, în ultima perioadă a pauzei de mercato, să încerce transferul unui goal-keeper cu experiență, care să dea mai multă siguranță apărării.

„ Le-am dat foarte mult spațiu, ambele goluri au fost greșeli foarte mari. La al doilea gol, nu am văzut foarte bine, dar se putea face ceva la lovitura liberă. Nu golurile m-au deranjat, cât atitudinea și anumite momente tratate cu superficialitate. Faptul că nu am fost prezenți în duelurile 1 vs 1…

Trebuie să fim sinceri, Farul a fost mult peste noi, a avut ocazii mari și în a doua repriză. Iar greșeli mari în apărarea noastră. Echipa va arăta cu siguranță altfel la următorul meci (n.r. în deplasare cu FCSB). Mă gândesc acum la ce avem de făcut în continuare. Nu se uită această înfrângere, e dureroasă. E dureros modul în care am pierdut. Avem calitate, avem jucători cu experiență, ar trebui să avem altă atitudine. Sunt optimist sută la sută, vom schimba aceste lucruri”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la Prima Sport.

Vizualizări: 3,339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: