Găman le cere jucătorilor de la Gilortul să se trezească!

Gilortul Târgu Cărbunești a pierdut meciul de debut în noul sezon și nu mai pare atât de invincibilă acasă cum era sezonul trecut. Antrenorul Mario Găman acordă unele circumstanțe elevilor săi prin prisma valorii adversarului dar le cere și să se trezească pentru că nu vor urma meciuri ușoare.

Meciul dintre Gilortul și CSC Ghiroda și Giarmata Vii s-a încheiat cu scorul de1-2. Oaspeții, mai bine organizați, după părerea antrenorului Mario Găman, au reușit să se impună pe terenul unei echipe cunoscute că cedează greu acasă. „A fost o partidă dificilă așa cum anticipam la începutul jocului. Din punctul meu de vedere Ghiroda este o pretendentă la primele locuri ținând cont de jucătorii pe care îi are în componență, o echipă cu 12 membri în staff-ul tehnic. Asta spune multe despre organizarea lor”, a spus Mario Găman pentru pagina oficială a clubului gorjean, apreciind totuși rezultatul ca fiind nedrept: „Cred că rezultatul este nedrept, ținând cont de ocaziile și situațiile mari pe care le-am avut. Din păcate nu am fost inspirați la finalizare. O a doua repriză excelentă, dominată clar de noi, dar din păcate în prima repriză defensiva noastră a fost un pic naivă, visătoare, și asta ne-a costat. Am primit două goluri, dar cel puțin unul a fost clar din poziție neregulamentară. Sunt foarte supărat pentru că în această serie orice punct va conta, ținând cont de valoarea adversarelor”. 

Găman își avertizează elevii să se trezească pentru că și viitorul adversar a făcut un joc spectaculos: „Ați văzut și viitoarea adversară a noastră, Universitatea Craiova 2, care a reușit un joc spectaculos la Lupac, acolo unde a avut în componență 4-5 jucători de la echipa mare. Să reușești să marchezi 5 goluri acolo spune multe despre valoarea echipei. Deci, trebuie să ne trezim, trebuie să fim mai concentrați, mai motivați, mai organizați, ca să nu avem de suferit pe viitor”.

Vizualizări: 391

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: