Gorjeanul Pîrvulescu va încerca promovarea în Liga 1 cu Concordia

Nicolae Pîrvulescu, jcător de 25 de ani din Târgu Jiu, s-a despărțit de clubul ardelean U Cluj  la care a evoluat în ultimii trei ani.  Mijlocaşul, care a evoluat la Pandurii la începutul carierei sale, va încerca să obțină promovarea în Liga 1 alături de formația ilfoveană Concordia Chiajna.

Nicolae Pîrvulescu a fost achiziționat de ”U” Cluj de la Pandurii Târgu Jiu în ianuarie 2019, după o primă parte a sezonului de atunci în care era golgheterul echipei gorjene, cu 12 goluri marcate în 20 de meciuri. Dar pentru ardeleni mijlocaşul nu a mai marcat atât de mult.

Pîrvulescu a evoluat în Liga 2 pentru ”U” Cluj în 64 de meciuri și a marcat 9 goluri. În actualul sezon, din care au trecut 16 etape, mijlocașul a fost utilizat de Erik Lincar în 12 meciuri, doar în trei ca titular, în toate fiind și schimbat. În total a prins 286 de minute pe teren și nu a înscris niciun gol. ”FC Universitatea Cluj a ajuns la o înțelegere cu formația Concordia Chiajna privind transferul jucătorului Nicolae Pîrvulescu. Nicolae Pîrvulescu a ajuns la ”U” în ianuarie 2019, debutând într-un meci câștigat de echipa noastră cu 1-0 împotriva celor de la Politehnica Timișoara. În cei trei ani petrecuți pe Cluj Arena, „Nicki” a strâns 71 de prezențe în partidele oficiale, marcând nouă goluri. În acest sezon, extrema a avut o apariție în Cupa României și 11 în meciurile din campionat (n.r. – are 12, nu 11), reușind un assist în meciul cu FC Brașov (1-0). Clubul nostru îi urează succes în carieră!”, a anunțat ”U” Cluj. În această iarnă, ”U” Cluj s-a mai despărțit de un jucător gorjean, tot fost jucător la Pandurii, Albert Voinea, care a ajuns în Liga 1, la CS Mioveni, precum şi de un alt fost golgheter de la Pandurii, Andrei Blejdea, transferat de FC Hermannstadt.

Prin aducerea lui Nicolae Pîrvulescu, Concordia Chiajna ajunge la nouă achiziții, după ce anterior a mai adus un fost pandur, pe Paul Batin, ultima dată jucător la Progresul Șomcuta Mare.

Vizualizări: 598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: