Gorjean acuzat de tentativă de omor. Și-a tăiat fiul!

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a anunțat punerea în mișcare a acțiunii penale față de un bărbat care, joi seara, a aruncat cu un obiect tăietor-înțepător către soție și fiu. Băiatul de 14 ani a fost rănit, suferind leziuni care i-au pus în pericol viața. Agresorul, N.M., este acuzat acum de tentativă de omor.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați joi prin apelul 112, de către angajatul unui local public, cu privire la faptul că un minor, de 14 ani, ar fi suferit o plagă la nivelul capului.

“Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unei discuții în contradictoriu, purtate de doi soți, în timp ce se aflau într-un local public, în prezența mai multor persoane, bărbatul de 36 de ani ar fi aruncat și l-ar fi lovit cu un obiect înțepător pe unul dintre copiii soției sale, un minor, de 14 ani”, a transmis IPJ Gorj.

Minorul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, constatându-se faptul că ar fi suferit leziuni ce i-ar fi pus în primejdie viața. Băiatul este acum în spitalul din Craiova.

Agresorul a fost prins în urmă cu puțin timp de polițiști, care l-au oprit în trafic, pe str. Tismana din Târgu Jiu.

Vizualizări: 5,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: