Gilortul Cărbunești, victorie în amicalul de marți

Gilortul Cărbunești a programat marți încă un meci de pregătire din perioada de iarnă. Adversarul din acest joc, programat în deplasare, a fost Flacăra Horezu iar Gilortul s-a impus cu scorul de 4-1.

Gilortul s-a impus la scor în fața celor de la Flacăra Horezu, pe terenul sintetic din Zăvoi. Constantin Roncea a reușit o dublă până la pauză, iar după reluare Marian Habet a reușit același lucru. „În prima repriză, elevii lui Mario Găman au făcut un joc excelent, cu o posesie foarte bună și o circulație rapidă a balonului, care le-a permis să înscrie de două ori și să își creeze alte 3-4 ocazii mari. După pauză, gazdele au ieșit mai determinate de la vestiare și, pe fondul relaxării băieților noștri, au presat mai mult și au dominat următoarele 20 de minute, perioadă în care au redus din diferență prin reușita lui Lucian Iordache, care a profitat de o eroare individuală în tabăra Gilortului. Marian Habet reface diferența de 2 goluri la mijlocul reprizei secunde. Până la final, jucătorii noștri trec din nou la cârma partidei, iar după alte ocazii de gol, Marian Habet stabilește scorul final la ultima fază a meciului”, după cum se arată în cronica acestui meci oferită suporterilor de cei de la Gilortul.

La partida de la Râmnicu-Vâlcea, Mario Găman nu a putut miza pe 5 jucători. Adelin Pîrcălabu și Rareș Brujan au fost învoiți, Fabian Bărănescu se află în perioada de recuperare, iar Robert Dănescu și Ulrich Siewe nu au evoluat din cauza unor accidentări ușoare. De asemenea, Emil Nejoiu a lipsit, acesta fiind împrumutat la Petrolul Bustuchin până la finalul sezonului. 

Următorul meci amical este programat vineri, începând cu ora 10:30, când Gilortul va întâlni din nou Flacăra Horezu, pe Stadionul Cristinel Răducan.

Vizualizări: 461

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: