Gilortul Cărbunești a perfectat două transferuri

Gilortul Târgu Cărbunești continuă să întărească lotul pentru partea a doua a sezonului. Gorjenii au mai anunțat astfel încă două mutări în ultima zi de transfer.

Gilortul Târgu Cărbunești a anunțat de mai mult timp că se vor face noi transferuri pentru a se întări lotul pentru partea a doua a sezonului. Înainte de a se relua antrenamentele, în urmă cu o lună, conducerea clubului l-a transferat pe Constantin Roncea, acesta fiind primul transfer al iernii.

Marți au fost oficializate și înțelegerile cu Darius Almăjanu și Ulrich Siewe, în cazul primului fiind vorba de a revenire. „Darius Almăjanu revine la Gilortul după 6 luni petrecute la formația din Liga 4 Gorj, Vulturii Fărcășești. Camerunezul Ulrich Siewe va juca pentru prima dată în România. Este jucător de piciorul stâng și evoluează pe postul de fundaș central. S-a născut în capitala Camerunului, Yaounde, la data de 17.02.1996, și are 1,80 m înălțime”, a anunțat oficial clubul gorjean care le-a urat bun venit celor doi jucători și evoluții cu cât mai multe reușite în tricoul Gilortului! 

Aceștia erau așteptați să joace în meciul de pregătire dintre Universitatea Craiova 2 și Gilortul, de pe Stadionul „Aripile” din Craiova.

Galerie foto


Vizualizări: 1,015

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: