Au anunțat că s-au despărțit de trei jucători

ACS Viitorul Târgu Jiu a anunțat despărțirea de trei jucători din lot în această iarnă, după venirea antrenorului Călin Cojocaru. În perioada de la reluarea pregătirilor au plecat de la echipă Raul Opric, Adrian Stoian și Alex Sîrbu.

Portarul Raul Opric a fost primul plecat, acesta ajungând la echipă în vara anului trecut și jucând la Târgu Jiu în 11 partide în acest sezon.

Fundașul central Adrian Stoian a sosit tot în vară la echipă, odată cu antrenorul Florin Stîngă fiind un jucător de bază în apărea ACS Viitorul în 14 partide din acest sezon și două din Cupa României, reușind să și marcheze o dată, în victoria împotriva celor de la CSA Steaua.

Un alt jucător de care echipa s-a despărțit acum, Alex Sîrbu, s-a alăturat echipei tot în vară, fiind adus de la Metaloglobus. Sîrbu a jucat în cinci partide în tricoul echipei și a înscris o dată, în meciul din Cupa României împotriva celor de la Flacăra Horezu.

La capitolul plecări trebuie inclus și mijlocașul Paul Mitrică plecat în această iarnă de la echipă, înainte de reluarea pregătirii. Sosit la începutul anului 2020 de la Luceafărul Oradea, Mitrică a strâns în total 56 de meciuri la Târgu Jiu.

Vizualizări: 392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: