Foto: Stradă din Motru, luată la mișto pe Internet. Explicaţia primarului!

O stradă și un trotuar din municipiul Motru au ajuns motiv de râs pe Internet. "Vom intra în cartea recordurilor, se scrie istorie!", este doar unul dintre comentariile pe care le-au atras fotografiile cu lucrarea ce pare că a fost realizată de muncitori aflați în stare de ebrietate. 

Cel care a realizat fotografiile cere o verificare în teren din partea autorităților competente. 

"Bijuteria ,,lucrărilor de calitate"  strada Motrului. Solicităm echipelor de proiect, echipe care încasează bani buni, bani publici, să verifice la modul serios calitatea lucrărilor.  Nu este posibil o asemenea bătaie de joc. Motru riscă să returneze sume uriașe, dintre cele contractate de Jianu pentru oraș".

Pe de altă parte, primarul municipiului Motru susține că de vină pentru aspectul șerpuit al drumului este chiar terenul din zona respectivă. 

"Este o postare rău intenționată. Așa este drumul în zona respectivă. Ce ar însemna ca toate drumurile din țara aceasta să fie drepte?! Ar trebui să vedeți cum arăta înainte, când oamenii mergeau prin noroaie până la glezne. Noi am respectat documentația, firma din Severin , care a câștigat licitația nu și-ar permite să facă greșeli. O să vedeți că le-am făcut oamenilor accesul spre proprietate. M-am obișnuit cu aceste atacuri politice, dar am învățat să nu le mai iau în seamă. O sa postez și eu pe Facebook lucrări ale fostului primar și o să arăt oamenilor cum au fost ele realizate", a afirmat Cosmin Morega, primarul municipiului Motru.

Galerie foto




Vizualizări: 5,554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: