Foto: Mii de participanți la bâlciul de la Tismana

Bâlciul de Sfânta Maria Mare, organizat în orașul Tismana a atras mii de participanți. De la primele ore ale dimineții, oamenii s-au îndreptat pe jos sau cu mașinile spre locul unde a fost organizat evenimentul. 

Evenimentele organizate cu ocazia bâlciului de la Tismana au luat startul chiar de vineri seara, când au fost amplasate tarabele comercianților și când a început, oficial minivacanta de Sfânta Maria. Punctul culminant, însă, a fost atins astăzi când locația în care a fost organizat bâlciul s-a dovedit a fi aproape neîncăpătoare pentru participanții veniți din toate colțurile județului. 

"Suntem din Târgu Jiu și am venit să ne bucurăm de această sărbătoare, aici, la Tismana, așa cum facem de mai mulți ani. O să ne căutăm un loc la o terasă și o să petrecem câteva ore bune cu prietenii", a afirmat un participant.

Tot zilele acestea, la Tismana, a a avut loc si Festivalul Concurs al Cantecului, Jocului și Portului Popular Gorjenesc. De asemenea, parte din eveniment a fost și paradă a portului popular care a avut loc în această dimineață. Pentru tineri, au fost organizate seri cu muzică disco, la care au participat DJ renumiți. 

Galerie foto




Vizualizări: 1,560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: