Femeie tâlhărită în plină stradă. Vezi cine este autorul!

Incredibil! Bărbatul, care zilele trecute i-a șocat pe târgujieni prin faptul că se plimba pe stradă cu cagulă pe față și cu un pistol de jucărie, la brâu, a atacat o femeie. Incidentul s-a petrecut noaptea trecută. 

Polițiștii locali au fost cei care au intervenit în acest caz. 

„În data de 26 august 2023, în jurul orei 07:00, numitul B.M. a fost depistat în flagrant, de către polițiștii locali, în timp ce tâlhărea (deposeda prin violență) o femeie de 68 ani care se afla pe Bulevardul Republicii din municipiul Târgu Jiu. 
Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, fiind predat organelor de cercetare penală. 
Victima a fost preluată de SMURD, în vederea unor investigații amănunțite”, transmite Poliția Locală Târgu Jiu.

Bărbatul a fost internat în secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal.

"La data de 26 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un lucrător din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, despre faptul că o persoană are nevoie de îngrijiri medicale deoarece a fost bruscată de o altă persoană. 

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că în noaptea de 25/26 august a.c., în jurul orei 05:25, în timp ce o femeie de 67 de ani, municipiul Târgu Jiu se deplasa pe strada Republicii, din localitatea de domiciliu, a fost împinsă de un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate, care a încercat să îi smulgă geanta de pe umăr, moment în care a fost surprins și imobilizat de lucrătorii Poliției Locale, aflați în serviciul de patrulare. 

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu în vederea audierii și ulterior a fost internat la Secția de Psihiatrie.

Cecetarile sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unității de parchet competente în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată", transmite IPJ Gorj. 

Vizualizări: 780

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: