Elevii gorjeni și-au scris zeci de opțiuni să fie siguri că prind loc la liceu

Joi, au început înscrierile la liceu. Mulți dintre elevii gorjeni și-au scris cel puțin zece opțiuni în fișe să fie siguri că vor prinde un loc la liceu. Cel mai râvnit este, cum era de așteptat, Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”.

La Școala Alexandru Ștefulescu, din municipiu, mulți dintre absolvenții de clasa a opta vor să ajungă peste drum, la „Tudor”. „Eu am completat 17 opțiuni. Am media 9,50. Prima opțiune este Colegiul „Tudor”. Îmi doresc să ajung acolo de câțiva ani”, a spus unul dintre elevi.

„Eu am 9,70. La fel, am pus Liceul „Tudor”. Acolo îmi doresc să ajung. Dar ca să fiu sigur, am pus 15 opțiuni, să nu rămân nerepartizat”, a spus un alt elev. „Eu am ceva emoții. Am 8,30. Dar sper să prind un loc la un liceu bun. Evident că și eu îmi doresc să ajung tot la „Tudor”, dar vedem ce reușesc”, a spus un alt elev. „Eu aș vrea la „Spiru”. Îmi doresc acolo la Mate-Info. Am completat cu alte șapte opțiuni. Aștept să văd unde voi intra”, a mărturisit un alt elev.

Amintim că media claselor V-VIII nu mai este luată în calcul pentru admiterea la liceu 2023, potrivit ordinului privind organizarea și desfășurarea admiterii în învățământul liceal pentru anul școlar 2023-2024.

Pe 19 iulie, potrivit calendarului, se va face comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în învățământul liceal.

Vizualizări: 627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: