Mobilizare pentru a ajuta la construirea unei mânăstiri

Construirea mânăstirii de lângă Castelul Roșianu de la Turburea este mai aproape de a deveni realitate. A început organizarea de șantier și în scurt timp aici încep și lucrările la nou lăcaș de cult realizat de Mitropolia Olteniei.

Chiar dacă nu este o investiție realizată de autoritățile locale din Turburea, aici oamenii se mobilizează în frunte cu primarul pentru a da o mână de ajutor.

”Aici începe organizarea de șantier și în scurt timp vor fi demarate și lucrările la mânăstire. Primăria Turburea nu are nicio implicare la această investiție realizată de Mitropolia Olteniei, dar vrem și noi să dăm o mână de ajutor. Eu am vorbit cu oamenii din sat, dacă vor să ajute în timpul liber sau când pot, o pot face fără probleme. În plus de asta, fiecare familie care dorește și sunt sigur că nu vor spune nu, inclusiv familia mea, va găti prin rotație pentru muncitorii care lucrează la construirea mănăstirii. Eu voi fi printre ei și îi voi ajuta cu tot ce pot”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Vizualizări: 1,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: