Insula cu nisip magic, la o grădiniță din Târgu Jiu

De activități interesante au parte mai mulți preșcolari în această vacanță. O grădiniță din Târgu Jiu le-a pregătit o insulă "cu nisip magic", unde copiii iau parte la tot felul de activități în aer liber. "Insula magică" e decorată cu tot felul de obiecte reciclate și din natură.  

Totul se întâmplă la Grădinița cu Program Prelungit "Constantin Brâncuși", din Târgu Jiu. 

"Începutul lunii iulie a adus o surpriză copiilor de la Grădinița cu Program Prelungit ”Constantin Brâncuși”: un centru pentru nisip și activități în aer liber și oportunitatea decorării acestuia, cu obiecte confecționate din materiale reciclate și din natură. Toate acestea, sub genericul „Construim o insulă magică”, prima activitate din proiectul „Insula cu nisip magic”, finanțat prin programul Start ONG lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

​Copiii, însoțiți de părinți și coordonați de educatoare, au format mai multe echipe de marinari, pirați și sirene. Fiecare grup a contribuit la înfrumusețarea insulei prin acțiuni, precum: confecționarea unor viețuitoare acvatice din pahare și sticle de plastic, pe care le-au amplasat în mediul marin creat de echipa de proiect, realizarea unei expoziții cu desene și bannere cu personaje din poveștile referitoare la viața pe mare, modelarea, cu ajutorul nisipului, a unor viețuitoare specifice zonelor umede. Toate acțiunile au valorificat pe deplin potențialul creativ și abilitățile și cunoștințele ecologice, științifice și literare ale beneficiarilor proiectului. Efortul prichindeilor a fost răsplătit cu dulciuri și aplauze", anunță conducerea grădiniței.

Galerie foto


Vizualizări: 1,012

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: