Edilitara caută inginer agronom

Edilitara Public SA Târgu Jiu organizează un concurs pentru ocuparea unui post de Inspector de specialitate Inginer horticol/agronom în cadrul Sectiei Sere Zone Verzi, normă întreagă, durată nedeterminată, din sursă internă/externă. Concursul va avea loc la data de 17.08.2023, ora 11:00 și candidatul trebuie să aibă o vechime de 3 ani.

Pentru cei interesați să participe la concurs, dosarul de concurs trebuie depus până la data de 08.08.2023, ora 15:00, la secretariatul societății.

Calendarul de desfășurare al concursului:

26.07.2023: Anunțul de concurs va fi publicat la avizierul societății, pe pagina de internet a societății și în presă.
08.08.2023, ora 15:00: Data limită de depunere a dosarelor pentru înscrierea candidaților la concurs.
Verificarea dosarelor și afișarea listei cu rezultatul verificării dosarelor de înscriere la sediul societății vor fi efectuate în termen de 3 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor.
Eventualele contestații privind rezultatele verificării dosarelor de înscriere pot fi depuse la sediul societății în termen de 2 zile lucrătoare de la afișarea rezultatelor selecției dosarelor.
Soluționarea contestațiilor și afișarea listei finale cu rezultatele verificării dosarelor de înscriere va avea loc în termen de o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor.
17.08.2023, ora 11:00: Susținerea probei scrise de către candidații calificați.

Vizualizări: 729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: