Sunt ridicate restricţiile de circulaţie!

În urma analizării atente a prognozei meteorologice pentru miercuri, 26 iulie 2023, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNAIR) în colaborare cu Poliția Rutieră au luat decizia de a ridica restricțiile de circulație pentru autovehiculele cu masa totală mai mare de 7,5 tone pe mai multe sectoare de autostrăzi, drumuri expres și drumuri naționale. Această măsură va fi aplicată în județele Gorj, Vâlcea, Mehedinți, Caraș-Severin, Timiș și Arad.

Această hotărâre vine în contextul analizării atente a condițiilor meteorologice, în care vremea se anunță favorabilă și nu prezintă riscuri majore pentru traficul rutier pe aceste trasee. Astfel, autovehiculele comerciale și transporturile grele vor putea circula fără nicio restricție de timp pe drumurile menționate, facilitând astfel transportul mărfurilor și asigurând un flux eficient pe rețeaua de drumuri.

Înainte de a porni la drum, totuși, șoferii sunt încurajați să consulte cu atenție informațiile actualizate privind starea drumurilor și condițiile de trafic, astfel încât să se asigure că călătoria se va desfășura în siguranță și fără probleme neașteptate.


 
 
 

Vizualizări: 574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: