Bărbat reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și violență domestică

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au intervenit ieri, în urma unui apel de urgență 112, primit de la o femeie care a reclamat că fiica sa este urmărită de soțul acesteia, în ciuda existenței unui ordin de protecție împotriva lui.

Din primele cercetări, s-a stabilit că femeia în vârstă de 34 de ani, aflându-se în scara blocului în care locuiește, a fost atacată de soțul ei, un bărbat de 30 de ani. Acesta ar fi lovit-o în membrul inferior stâng și a amenințat-o cu moartea. Cei doi sunt în prezent în proces de divorț.


Polițiștii au constatat că împotriva bărbatului era emis un ordin de protecție de către Judecătoria Târgu Jiu, începând cu data de 20 septembrie 2024. Cu toate acestea, acesta a încălcat măsurile dispuse prin ordin, apropiindu-se la o distanță mai mică de 1.000 de metri față de soția sa.

În urma incidentului, poliția a deschis un dosar penal pe numele bărbatului, sub acuzațiile de violență în familie, amenințare și încălcarea prevederilor din ordinul de protecție.

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: