Edilitara anunță: o lună de zile de reparații pe timp de noapte. Ce străzi sunt în vizor!

Târgujienii sunt rugați să aibă nervii de fier! Angajații Edilitara au în plan, printre altele, reabilitarea a două zone din oraș, iar lucrările se vor face atât ziua, cât și noaptea. Reprezentanții societății anunță că reparațiile cu pricina vor dura nici mai mult, nici mai puțin de o lună de zile. 

Străzile care vor fi reabilitate sunt Ioan Budai Deleanu și Nicolae Titulescu. În aceste zone circulația va fi restricționată.

„Am demarat lucrări de reparații curente pe str. Ioan Budai Deleanu, timp de 30 de zile, în intervalul orar 07:00-19:00.
În același timp, vă reamintin că desfășurăm astfel de lucrări și pe str. Nicolae Titulescu. Aici, lucrările se desfășoară atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.
În ambele cazuri, se intervine pentru refacerea carosabilului, schimbarea capacelor de cămine, înlocuirea bordurilor, dar și refacerea trotuarelor.
Circulația nu va fi închisă, ci doar restricționată, lucrându-se alternativ, pe sensurile de mers.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere. Astfel de lucrări mari necesită un timp considerabil de execuție, dar pot provoca și un disconfort provizoriu, rezultatul final fiind cel important în astfel de cazuri”, au transmis reprezentanții Edilitara Public.

Vizualizări: 989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: