Primăria a găsit firmă care să repare acoperişul. Cât costă și când va fi gata!

 A fost obţinută autorizaţia de construcţie a acoperişului, în urmă cu câteva zile. Totuși, acoperișul va fi cu probleme și în iarna aceasta. Lucrările vor fi efectuate de o firmă din Târgu Jiu, deținută de Nicolaie Crețu. 

 Acoperişul Primăriei Târgu Jiu a fost afectat de cutremurele din luna februarie şi, timp de câteva luni a fost pusă o folie ca să acopere găurile. Ulterior, au crescut şi buruieni pe acoperişul primăriei. 

Lucrările încep pe data de 6 iulie, iar termenul de finalizare este 31 decembrie:"În urmă cu câteva zile s-a obținut avizul de la Cultură, apoi s-a eliberat autorizația de construcție care a fost înaintată ISC. Lucrările încep pe 6 iulie și termenul de finalizare este 31 decembrie. Se lucrează la acoperiș, se vor schimba și ferestrele de acolo, sunt lucrări ample, dar probabil ca vor dura mult mai puțin", a transmis Adrian Drulă, reprezentant al primăriei Târgu Jiu.

Suma prevazuta în proiect este de 817500 lei fără TVA, iar firma care se va ocupa de lucrare este Impex Lumy Nico S.R.L.

Firma a mai obținut în urmă cu câteva zile o lucrare de circa 150.000 de lei pentru prestarea de servicii de curatare a canalelor de ape reziduale.

Vizualizări: 819

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: