Post liber la Universitatea "Constantin Brâncuşi"

Universitatea ,,Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei de referent de specialitate debutant (S) la Serviciu Tipografie, Multiplicare și Arhivă din cadrul Direcției Generale Administrative.

Postul presupune perioadă nedeterminată.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii superioare, îabsolvite cu diplomă de licenţă; să cunoască o limbă străină, să aibă competenţe de utilizare a calculatorului, să aibă cunoştinţe de operare grafică pe calculator: CorelDraw, Photoshop; să aibă atestat de competență profesională „Operare pe calculator competențe de programare, să aibă adeverință (act doveditor) din care să reiasă că a lucrat grafică pe calculator, CorelDraw sau Photoshop.

Dosarele de concurs se depun la Compartimentul Resurse Umane şi Salarizare, până la data de 29 iunie 2023, între orele 10:00 – 14:00.

Concursul va avea loc la sediul Rectoratului, din str. Tineretului, nr. 4 şi constă în următoarele probe: proba scrisă, la data de 07 iulie 2023, ora 10:00 şi proba interviu, la data de 11 iulie, ora 10:00.

Vizualizări: 1,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: