Polițiștii locali amenință motrenii cu sancțiuni. De ce!

Poliția Locală Motru atrage atenția motrenilor să nu ma lase gunoaie în urmă, pentru că pot încasa amenzi usturătoare.

Odată cu venirea sezonului cald, o parte din timpul nostru liber este petrecut în aer liber, în parcuri, în zona centrală a orașului și chiar la băncile din fața blocurilor. Unii locuitori din Motru aleg să lase în urmă urme vizibile ale prezenței lor, așa cum se poate observa în fotografiile alăturate: pahare goale, cutii, ambalaje și resturi de semințe.

Pentru a preveni și combate astfel de comportamente, în perioada următoare vor fi desfășurate mai multe acțiuni menite să sensibilizeze populația cu privire la importanța menținerii curățeniei în zonele publice. Aceste acțiuni vor fi însoțite, desigur, de sancțiuni conforme legii, anunță Poliția Locală.

Este important să reamintim că aruncarea sau abandonarea deșeurilor pe spațiile publice este o încălcare a legislației în vigoare. Pentru astfel de fapte, sanctiunile prevăzute de lege variază între 400 și 2000 de lei. Autoritățile doresc să trateze cu seriozitate această problemă și să asigure un mediu curat și plăcut pentru toți cetățenii.

Vizualizări: 858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: