Drumul expres Târgu Jiu-Craiova, tot pe hârtie

Încă o amânare în proiectul drumului expres Târgu Jiu-Craiova. 

Data de 18 aprilie era termenul final la care drumul ar fi trebuit scos la licitaţie. Nu doar că acest lucru nu s-a întâmplat, dar nu au fost finalizate nici celelalte etape, precum studiul de fezabilitate.

Deputatul Radu Miruță declară că iar s-a mințit legat de acest drum.

„Suntem astăzi în 20 aprilie, este un termen extraordinar de important pentru drumul expres. 18.04.2023 a fost termenul  la care Ministerul Transporturilor ar fi putut să încarce, pe Sistemul de Achiziţii Publice, pe Sistemul de Licitaţie, execuţia, construirea Drumului Expres Târgu Jiu- Craiova. Din păcate, este o mare minciună cu privire la acest drum”, a afirmat deputatul USR Gorj, Radu Miruţă, în cadrul unei conferinţe de presă.

  

Deputatul spune că drumul a fost încadrat la categoria transregio, fapt ce împiedică construcţia acestuia şi le cere reprezentanţilor PSD Gorj să ia atitudine: „Ar fi trebuit ca pe 18 aprilie să vedem licitaţia. Adevărul este că nici măcar studiul de fezabilitate nu este gata, iar acesta avea termen pe data de 16.06.2022. Dovadă că nu are finanţare este faptul că nu a fost scos la licitaţie. Atâta timp cât există în lista drumurilor transregio şi nu în lista drumurilor expres, acest drum nu va avea finanţare şi nu se va executa până când nu va fi schimbat”, a mai spus Radu Miruţă.

Vizualizări: 1,324

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: