Două primării din Gorj caută asistenți comunitari

Două primării din județul Gorj vor să angajeze asistenți comunitari. Este vorba de Primăria Mușetești, care a scos la concurs postul de asistent medical comunitar – grad profesional asistent, în cadrul Compartimentului asistență medicală comunitară și Primăria Târgu-Jiu care caută asistent medical comunitar debutant, în cadrul Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu

Ca și condiții de angajare, autoritățile din Mușetești le cer candidaților pentru postul de asistent comunitar studii de specialitate: diplomă școală sanitară postliceală, certificat de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, experiență în specialitatea studiilor – minimum 6 luni, precum și o adeverință care să ateste că a susținut și promovat examenul de debutant.

Dosarele se depun până pe data de 28 martie, proba scrisa va fi pe data de 6 aprilie, iar interviul două zile mai târziu.

Pentru postul de asistent comunitar de la nivelul Direcției de Protecție Socială din cadrul Primăriei Târgu-Jiu condițiile sunt mai simple. Candidații trebuie să fie absolvenți al școlii sanitare postliceale dovedite cu diplomă de absolvire, trebuie să prezinte certificat de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România în termen de valabilitate și nu au nevoie de vechime.

Termenul limită de depunere al dosarelor este 28 martie, iar proba scrisă va fi în data de 11 aprilie.

Vizualizări: 5,122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: