Două microbuze cu zece pasageri s-au ciocnit la Novaci

Două microbuze în care se aflau zece persoane s-au ciocnit la Novaci, în această dimineață. Din primele date, trei bărbați au ajuns la spital după impact. Accidentul a avut loc în satul Sitești. 

"În jurul orei 08:00, prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza orașului Novaci, satul Sitești în care au fost implicate 2 autoutilitare.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și 3 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului, din cei 10 ocupanți ai autoverhiculelor, 3 au suferit leziuni. Este vorba despre3 persoane de sex masculin cu vârste de 21, 27, respectiv 37 de ani care au suferit leziuni ușoare. Cei 3 bărbați au fost evaluați medical la fața locului, iar ulterior au fost transportați la Spitalul din Novaci pentru investigații medicale suplimentare", anunță pompierii gorjeni.

Galerie foto



Vizualizări: 2,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: