Dodoi, Țegle și Dulca, dați afară de la antrenamentele ACS Viitorul Târgu Jiu

Chiar dacă mai are de disputat doar un meci în acest sezon, și acela peste vreo 10 zile, ACS Viitorul Târgu Jiu face chiar și câte două antrenamente pe zi. Cel puțin așa a început săptămâna aceasta antrenorul Călin Cojocaru care a dat afară de la pregătire trei dintre greviștii din lot de săptămâna trecută.

Antrenamente intense la ACS Viitorul, pentru nimic, s-ar putea spune, având în vedere că în week-end echipa care joacă pe stadionul de la Târgu Jiu nu va avea meci programat. Iar de săptămâna viitoare jucătorii vor pleca în vacanță sau vor pleca definitiv, având în vedere că la ultimul ternmen al procesului de faliment chiar clubul a cerut demararea procedurii și a primit termen în luna iunie.

Dar chiar și așa formația condusă de apropiații omului de afaceri Nicolae Sarcină este antrenată și de două ori pe zi de timișoreanul Călin Cojocaru pe baza sportivă a Primăriei Târgu Jiu. Bază sportivă care îi este oferită gratis, deși consilierii locali au votat să se plătească și antrenamentele dar ACS Viitorul are restanșțe chiar și la meciurile oficiale disputate pe Stadionul Municipal, fiind somată de primărie să plătească.

Revenind la "antrenamentele pentru vacanță", de la ședințele de pregătire a lotului lipsesc jucătorii care au fost dați afară de timișoreanul Călin Cojocaru după greva de săptămâna trecută, Gabriel Dodoi, Alin Țegle și Alexandru Dulca, fotbaliști cărora le expiră contractele în această vară și nu au semnat prelungiri.

Florin Răsdan este un alt jucător care e pe lista neagră și nu a mai fost folosit la ultimele partide pentru că a semnat din iarnă cu CSM Slatina. Se pare că Răsdan a acceptat un compromis cu clubul privind rezilierea mai devreme a contractului, care oricum îi expira în vară când trebuie să plece la Slatina.

Jucătorul avea deja mai bine de o lună de când nu mai era trimis pe teren așa că a preferat să plece mai devreme decât să își bată de joc de el cei de la ACS Viitorul, formație care recurge în continuare la tot felul de metode pentru a nu mai plăti jucătorii aflați la final de contract.

ACS Viitorul Târgu Jiu este de mai bine de un an în insolvență și tot mai mulți creditori îi cer falimentul. La ultimul termen al procesului de faliment, aflat pe rolul Judecătoriei Târgu Jiu, în procesul prin care s-a cerut „deschiderea procedurii la cererea debitoarei”, în acest caz clubul ACS Viitorul Târgu Jiu, s-a dat un termen pentru data de 14 iunie „în vederea convocării Adunării Creditorilor având ca ordine de zi: punerea în discuție a cererii de trecere în faliment”.

Galerie foto


Vizualizări: 864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: