CSM Târgu Jiu începe seria de meciuri cu CSM Galați pentru locul din clasament

CSM Târgu Jiu se deplasează în week-end la Galați, acolo unde forțează victoria pentru a putea urca în clasament la finalul acestui sezon din Liga Națională de Baschet Masculin. Meciul 1 dintre CSM Galați și CSM Târgu Jiu, din faza a doua a play-out-ului, pentru stabilirea locurilor 11-14, este programat de la ora 18.30.

Antrenorul croat al grupării gorjene a răsuflat ușurat după ce echipa și-a realizat obiectivul: salvarea de la retrogradare. Chiar și așa, Kresimir Basic vrea ca baschetbaliștii săi să trateze cu maximă seriozitate partidele cu CSM Galați, informează csmtargujiu.ro.

Antrenorul echipei din Târgu Jiu vrea victoria pe terenul grupării din Galați, formație despre care spune că are un lot mai bun decât cel al Stelei. Basic spune că în acest duel nicio o echipă nu este favorită certă și apreciază că cele două echipe pornesc duelul de pe picior de egalitate: ”Doamne ajută că am scăpat de emoțiile retrogradării! Acesta a fost obiectivul principal al echipei, de când am fost numit antrenor principal, și acum toată lumea este mai relaxată, mai ușurată și privim altfel lucrurile. Urmează aceste meciuri pe care trebuie să le tratăm cu seriozitate. Vom lua jocurile pas cu pas și la final vom vedea ce putem să realizăm. Sperăm să putem să păstrăm măcar 80% din capacitatea fizică și mentală a jucătorilor după meciurile cu Steaua, însă avem un sentiment plăcut în aceste zile de antrenament. Băieții sunt focusați și vor să termine bine acest sezon. Mergem acolo să câștigăm. Șansele sunt 50-50, chiar dacă CSM Galați are un roster mai adânc decât Steaua. Trebuie să mergem să ne facem jocul nostru, să luptăm din primul până în ultimul minut și atunci orice va fi posibil”.

Ultima confruntare dintre cele două echipe, disputată în Grupa 11-18, a adus câștig de cauză CSM Târgu Jiu, care a înregistrat o victorie consistentă împotriva CSM Galaţi, scor 85-63.

Vizualizări: 289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: