Surpriză în Cupa României. Campioana a fost eliminată în semifinale

CFR Cluj a fost învinsă fără drept de apel de Sepsi OSK în semifinalele din Cupa României, scor 0-3. La finalul confruntării de miercuri seara Dan Petrescu s-a afișat la interviuri cu moralul la pământ. 

Regretul lui Dan Petrescu după Sepsi – CFR Cluj 3-0, duel care a marcat eliminarea echipei sale din Cupa României, este reprezentat de faptul că nu a introdus în teren mai multe rezerve. Tehnicianul spune că titularii săi erau obosiți după meciul din runda precedentă a Superligii, când CFR a fost învinsă de Farul cu 0-1.

Prestația echipei sale a fost lamentabilă, iar scorul de pe tabelă putea fi chiar mai mare, având în vedere că formația din Sfântu Gheorghe a ratat și un penalty în finalul primei reprize, prin Matei.

Nicolae Păun, Marius Ștefănescu și Mario Rondon au marcat golurile covăsnenilor, iar la finalul jocului, Dan Petrescu a fost sincer:  „Cam așa a fost, o singură echipă pe teren, asta e realitatea, da. Din păcate, cei care au jucat la meciul cu Farul nu și-au revenit. Am avut un meci cu intensitate maximă acolo, mult stres. A fost drumul foarte lung până la Constanța. De acolo ne-am întors la Cluj, apoi ne-am deplasat aici. Burcă mi-a zis că nu putea să alerge. Am riscat și multe accidentări. Am făcut 4 schimbări în repriza a doua și am arătat mai bine, chiar dacă eram în 10 (n.r. – Andrei Burcă a fost eliminat în minutul 42). Asta îmi pare rău, că nu am băgat mai mulți jucători noi. Trebuia să fac mai multe schimbări față de meciul cu Farul”, a declarat Dan Petrescu.

Lăsând la o parte eliminarea din Cupa României, Dan Petrescu se teme de ce ar putea să îl aștepte în Superliga. Tehnicianul spune că elevii săi sunt storși de putere în finalul acestui sezon:

„E al 57-lea meci, suntem foarte obosiți. Nu știu cum o vom scoate la capăt. Camora a intrat după accidentare, Burcă era foarte obosit. Acolo s-a pierdut meciul, la cartonașul roșu. Chiar dacă era 2-0, nu se știe niciodată.

Cei de la Sepsi au meritat, sunt specialiștii Cupei, le doresc succes.

Să ne revenim până luni, sunt prea obosiți băieții. Nici nu știu cum să fac, altă deplasare foarte grea (n.r. – cu Rapid). E o perioadă grea. Riscăm să nu fim în Europa, ăsta este riscul, asta e realitatea. Dacă termini pe locul 4, ești pa! La cum arată lotul acum, nu arătăm că putem prinde top 4. Sper să revină Krasniqi, Manea, să reintre toți accidentații. Pe Bîrligea nu l-am băgat, el mereu se accidentează. Trebuie să ridicăm capul, mai avem 5 finale”, a mai declarat Dan Petrescu, la Orange Sport.

Vizualizări: 399

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: