CSO Turceni are echipament nou și promoționale pentru fani

Clubul Sportiv Orășenesc Turceni a lucrat intens la imaginea echipei în această iarnă. Clubul care era aproape inexistent în online în prima parte a sezonului a devenit extrem de activ și a lansat recent și noul echipament de joc precum și o serie de materiale promoționale pentru fani.

Nu numai echipa s-a înnoit la CSO Turceni, prin aducerea a 13 jucători noi ci și imaginea clubului trece printr-o schimbare radicală. Clubul a anunțat sponsori la echipă care au venit și cu un nou echipament de joc, personalizat pentru fiecare jucător, dar și cu o serie de materiale pentru suporteri.

„Echipament nou pentru CSO Turceni! Mulțumim Minacargotur (Partener Rompetrol Cursaru), SOS GSM și nu în ultimul rând primăriei și consiliului local Turceni pentru noul echipament oficial. Conducerea clubului nostru a perfectat în această perioadă și o serie de parteneriate cu anumite companii locale și din alte județe. În perioada imediat următoare vor mai fi semnate câteva contracte de sponsorizare și sumele respective vor fi alocate către secțiile din cadrul clubului pentru copii și juniori”, a anunțat clubul pe pagina oficială. 

În ceea ce privește programul echipei, CSO Turceni a anunțat anularea amicalului de sâmbătă, cu FCU Craiova 2, dar va juca, tot sâmbătă, meciul amical cu Viitorul Șimian, care, inițial era programat duminică. 

Galerie foto


Vizualizări: 936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: